Webdesign i Horten – best priser

Vil du ha ny eller oppdatert webdesign til din hjemmeside?

g2 Web Media leverer hjemmesider over hele Norge

leverer også i Horten

Da har du kommet til rett sted! Vi har lang erfaring med design av nettsider og nettbutikker, og vet hva som skal til for at du skal få en rimelig og funksjonell hjemmeside – som også er lettbrukt og fleksibel.

En hjemmeside skal:

  • ha et webdesign som appellerer til din kundegruppe
  • ha funksjoner som sikrer deg flere kunder
  • være lett å drifte og oppdatere

Alt dette får du hos oss, levert rett til deg i Horten.


Pris på webside

Er du villig til å betale 100.000 for et webdesign?

Nei, ikke vi heller.

Du får så utrolig mye hjemmeside til 20.000,- i oppstart  – men hos oss kan du få komplett hjemmeside til under 10.000. Faktisk helt ned til 4900,- (Ja, ferdig komplett nettside.) Det er helt avhengig av hvor mye eller lite informasjon, bilder, videoer og funksjoner du vil ha på din nettside.

Grunnen til at vi kan være så rimelige, og allikevel levere så høy kvalitet, er fordi vi har en unik løsning for design og drift av hjemmesider. Da mener vi unik.

  • Det tar oss mindre enn ett minutt å sette opp en komplett hjemmesidekonto med alle funksjoner, inkludert blogg, nettbutikk, kommentarløsning, bildekarusell, kart-løsning med mer. Fordi det tar oss så kort tid sparer du penger, dermed billige priser.
  • Vi har ferdigutviklet et bredt spekter av webdesign vi kan tilpasse til de fleste behov og ønsker, og dermed sparer vi tid der også.
  • Til slutt er hjemmeside programvaren vi bruker så lettbrukt og rask, at vi sparer tid der også i forhold til bruk av konvensjonelle løsninger.

Vi sparer så mye tid at resultatet er mobiltilpasset og responsiv hjemmeside, levert til deg i Horten for en rimelig pris.

Konkret pris får du ved å henvende deg til oss. Klikk for å kontakte oss

responsivt webdesign levert til deg i Horten


 

Vi leverer nettsider over hele Norge, også i Horten

En hjemmeside er en nasjonal vare, og faktisk også internasjonal. Vi holder ikke kontor i Horten, men vi er vant til å jobbe via telefon, epost og evt. chat. Vi har møtt svært få kunder ansikt til ansikt, men har flere hundre norske kunder. Både på hjemmeside-design og optimalisering av hjemmesider. Og de er fornøyde!

Prøv oss!


Lettbrukt hjemmesideløsning

hjemmeside-CMSMed EasyEdit hjemmesideprogram har du en løsning som er veldig lett å bruke, lett å endre på – og ikke minst gir deg null teknisk å tenke på. Du slipper å tenke på tekniske oppdateringer, og kan fokusere helt og holdent på hva du vil skrive på din webside.

Så enkelt er det.

Vi tar oss av all softwareoppdatering, serverdrift og sikkerhetstrusler. Du kan konsentrere deg om det som er gøy: Bestemme hvordan hjemmesiden skal kommunisere – og evt. gjøre endringer etterhvert som du ønsker dem.

Om du sitter i Horten, Spania eller New York kan du når som helst logge på hjemmesiden din og gjøre den endringene du ønsker. Alle veiledninger er tilgjengelig på norsk, og norsk support er tilgjengelig i kontorets åpningstid.


Synlighet i Google

Er det viktig for deg å være synlig i Google?

Klart det!

Tenk deg at du ligger på toppen i Google når noen søker “(ditt produkt) + Horten”, eller en annen søkefrase som er viktig for deg. Det vil gi deg masse god gratis markedsøfirng i

Her kan du se hvorfor SEO er viktig for deg i Horten . Der kan du også se en video som forklarer deg hvorfor søkemotoroptimalisering er viktig for deg.

 

PS: Vil du lage hjemmesiden selv? Gå til easyedit.no og du kommer i gang raskt og uforpliktende.

Se hvordan du kommer i gang her: